IG kaffeklub – af Inter-Gastro A/S

Midtager 18
DK-2605 Brøndby 
Tlf: 43 29 20 00
info@Inter-gastro.dk

FAQ

Kan jeg handle som virksomhed?

Ja. Størstedelen af vores kunder er virksomheder. Besøg vores hjemmeside til erhverv:  www.inter-gastro.dk

Her finder du et stort udvalg af maskiner og udstyr til barer, cafeer, cafeterier, fastfood-forretninger, hoteller, iscafeer, kaffebarer, restauranter og supermarkeder.

Hvornår modtager jeg min ordre?

Levering sker med GLS til en den valgte GLS pakkeshop. Fragtprisen ligger på 49kr. Ved køb over 699 DKK er leveringen gratis.

Hvis du endnu ikke har modtaget din pakke kan du prøve at følge den via det sporingslink, du har modtaget pr. mail. Hvis det ikke virker kan du selvfølgelig bare ringe eller skrive til vores kundeservice.

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du er I tvivl om hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores salgsafdeling, hvor vores eksperter sidder klar til at vejlede dig.

Jeg har fået en defekt vare

Hvis du har modtaget en vare, som du ikke er tilfreds med, kan du få hurtig hjælp ved at skrive en mail til os, hvor du beskriver, hvilket produkt der er defekt samt dit ordrenummer.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du starte med at kontakte vores kundeservice, som nemt og hurtigt skal guide dig igennem proceduren for returnering.

Inden du kontakter os, kan du med fordel læse vores handelsbetingelser for returneringer.